Monikäyttöinen unipesä - Missä kaikkialla unipesä voikaan toimia?

Merinovillaisen unipesän käytössä vain taivas on rajana. Materiaalina merinovilla toimii jokaisena vuodenaikana, myös kesällä, mitä edellinen blogipostaus käsittelikin. Mutta missä merinovillaista unipesää voi oikein käyttää? 

Merinovillainen unipesä on kätevä ottaa reissuille mukaan. Siinä vauva saa nukkua vieraassakin paikassa tutuissa tuoksuissa, jotka auttavat pientä saavuttamaan levollisen unen. Unipesä siis toimii hyvänä päiväunipaikkana kyläillessä. 

Loistavan lämmönsäätelykyvyn ansiosta unipesä on kesäisin myös hyvä pötköttelypaikka esimerkiksi leikkikaaren alle. Se auttaa vauvaa tasaamaan kehonsa lämpöä ja siirtää iholta kosteutta tehokkaasti. Vauvan tyytyväisesti pötkötellessä ja leluja katsellessa saattaa jopa olla, että vanhemmat ehtivät juomaan kahvinsa rauhassa? 

Merinovillainen unipesä harsolla suojattuna on myös toimiva lisä vaunukoppaan. Unipesän voi sinne asettaa oikeinpäin tai väärinpäin.  Kesällä vaunuissa saattaa välillä olla kuuma ja oikeanlaisen vaatetuksen pukemista ei voi liikaa korostaa. Vaunuja ei myöskään koskaan saa peittää, koska lämpötila siellä nousee herkästi todella korkeaksi. Vaunukopan pohjalla oleva unipesä kuitenkin auttaa nukkuvaa vauvaa pysymään unessa, eikä kuumuus niin vaivaa, kun lämpö siirtyy tehokkaasti pois iholta. Tasalämpöisyys takaa vauvalle levollisemmat päiväunet, myös lämpimällä ilmalla. 

Unipesä on myös kevyt ottaa mukaan rannalle, piknille tai muihin menoihin. Vauva saa siitä kotoisan ja mukavan paikan myös ulkoaktiviteetteihin. Talvisin unipesä toimii myös pulkassa lämmikkeenä. 

Unipesä on siis monikäyttöinen, helppo siirtää ja käyttää menossa mukana. Se takaa vauvalle tutut ja turvalliset tuoksut, joiden ansiosta kyläilyt ja uudet seikkailut sujuvat kaikille mukavasti. 

 

Takaisin blogiin