Halivia

Halivia - Brändi

Halivia on brändi heille, jotka haluavat valmistaa itse laadukkaista materiaaleista erilaisia vauvojen tuotteita. Ihmisille, jotka arvostavat pientä ylellisyyttä arjen keskellä. Halivian tuotteisiin rakastutaan heti ensikosketuksesta.

Halivia - Nimi

Halivian nimi tulee meidän suurimmasta mahdollisesta inspiraatiosta, omista lapsistamme. Nimi on koostettu meidän lasten nimistä, jotka muodastavat Halivian tuotteita täydellisesti kuvastavan nimen: Halivia. Nimessä on myös mukana sana "hali", joka kertoo tuotteiden pehmeydestä ja siltä miltä ne tuntuvat. Tuntuu kun olisi jatkuvassa lämpimässä halauksessa.

Halivia -Standardit 

Halivia valmistaa laadukkaita tuotteita laadukkaista materiaaleista ja haluaa antaa muillekin mahdollisuuden valmistaa tuotteita itse. Jokainen tuote valmistetaan rakkaudella ja huolella meidän, tai tarkoin valittujen yhteistyökumppaneiden toimesta. 

Halivia - Arvot

Halivian perustajat, Reetta ja Irina, ovat olleet ystäviä lapsuudesta asti. Pitkäkestoinen ystävyys on osittain myös yhteisen arvopohjan ansiota. Sen takia Halivian kolme tärkeintä arvoa on

- Laatu; Valitsemme ja pyrimme valmistamaan tuotteet laadukkaista materiaaleista, kunnioitamme luontoa ja esimerkiksi käytämme mulesing-vapaata villaa.

- Rohkeus; Olemme rohkeita ja toteutamme hullujakin asioita! Heittäydymme ideoiden vietäväksi ja konkretisoimme miten voimme ne saavuttaa. 

- Pitkäikäisyys; Haluamme että meidän tuotteemme tai langoistamme valmistetut tuotteet kestävät lapselta toiselle. Tuotteissa käytettävä jättilanka on mahdollista myös purkaa, jolloin voi tehdä samasta langasta jotain itselleen ajankohtaisempaa.

Halivia - Visio

Halivian visio on kasvaa Suomen markkinoilla tunnistettavaksi käsityöbrändiksi, joka ensisijaisesti tunnetaan uniikeista materiaaleista, laadusta ja käytettävyydestään.

Halivia - Missio

Halivian tärkein missio on tuottaa kaikkien saatavilla erilaisempia, laadukkaita ja kauniita tuotteita ja tarvikkeita.