Halivia

Halivia - Brändi

Halivia on brändi vastuullisille heille, jotka hakevat lapsilleen parhaita mahdollista luonnonmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Ihmisille, jotka arvostavat pientä ylellisyyttä arjen keskellä. Halivian tuotteisiin rakastutaan heti ensikosketuksesta.

Halivia - Nimi

Halivian nimi tulee meidän suurimmasta mahdollisesta inspiraatiosta, omista lapsistamme. Nimi on koostettu meidän lasten nimistä, jotka muodastavat Halivian tuotteita täydellisesti kuvastavan nimen: Halivia. Nimessä on myös mukana sana "hali", joka kertoo tuotteiden pehmeydestä ja siltä miltä ne lapsesta tuntuvat. Tuntuu kun olisi jatkuvassa lämpimässä halauksessa.

Halivia -Standardit 

Halivia valmistaa laadukkaita tuotteita laadukkaista luonnonmateriaaleista. Me molemmat perustajat olemme pienten lasten äitejä, joten kaikkien tuotteiden tulee täyttää vaatimukset, joita asettaisimme omien lastemme käyttämille tuotteille. Jokainen tuote valmistetaan rakkaudella ja huolella meidän, tai tarkoin valittujen yhteistyökumppaneiden toimesta.

Halivia - Arvot

Halivian perustajat, Reetta ja Irina, ovat olleet ystäviä lapsuudesta asti. Pitkäkestoinen ystävyys on osittain myös yhteisen arvopohjan ansiota. Sen takia Halivian kolme tärkeintä arvoa on

- Luonnollisuus; Valitsemme ja pyrimme valmistamaan tuotteet luonnonmukaisista materiaaleista, kunnioitamme luontoa ja esimerkiksi käytämme mulesing-vapaata villaa ja kotimaista pellavaa

- Rohkeus; Olemme rohkeita ja toteutamme hullujakin asioita! Heittäydymme ideoiden vietäväksi ja konkretisoimme miten voimme ne saavuttaa. 

- Yhdessä tekeminen; Heittäydymme yhdessä ja saavutamme asioita yhdessä! Päätökset tehdään yhdessä, sekä kasvamme yhdessä.

Halivia - Visio

Halivian visio on kasvaa Suomen markkinoilla tunnistettavaksi brändiksi, joka ensisijaisesti tunnetaan laadukkuudestaan, luonnollisuudestaan ja käytettävyydestään.

Halivia - Missio

Halivian tärkein missio on tuottaa laadukkaita ja kauniita tuotteita, jotka tekevät arjesta helpompaa loistavien ominaisuuksiensa avulla.