Toimitus- ja maksuehdot

Tekemällä tilauksen verkkokaupasta www.halivia.com hyväksyt alla olevat tilaus- ja toimitusehdot.

Yhteystiedot ja tilaaminen

Halivia Design Oy
3115553-1
Tähtiportinkatu 18
13130 Hämeenlinna
0504144014
info@halivia.com

Halivia on Halivia Design Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Halivia. Halivia Design Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. 

Asiakas voi tehdä tilauksen verkkokaupasta osoitteessa www.halivia.com. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen, asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos tilauksesta on kysyttävää tai siinä on virhe, meihin voi olla yhteydesä sähköpostitse info@halivia.com.

Maksaminen

Käytössämme ovat Klarnan ja PayPalin monipuoliset maksutavat, sisältäen verkkopankki- ja korttimaksut, laskun sekä osamaksun. 

Maksupalvelun tarjoajan voit valita kassalla. 

Toimitustavat ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Halivia vastaa viivästymisen tai viivästymisestä johtuvien välillisistä haitoista. Pyrimme tiedottamaan verkkokaupassamme poikkeavista toimitusajoista.

Toimituskulut

Suomi - Ilmainen

Europe - 10e

Worldwide - 20e

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Tilaus toimitetaan asiakkaan antamilla tiedoilla. Jos tuote palautuu virheellisten tietojen takia Halivia Designille, on asiakas velvollinen maksamaan tästä syntyvät kulut sekä kulut uudelleen lähetyksestä. Jos asiakas ei nouda pakettia postin toimitusaikojen puitteissa ja tilaus palautuu Halivialle, on asiakas velvollinen maksamaan lunastuksesta syntyvät kulut ja uudelleenlähetyskulut. 

Toimitusaika
Tuotteet valmistetaan tilauksesta, joten toimitusaika on 1-3 viikkoa, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti, toimitustavoittain tai sesongeittain. Tuotteiden arvioidut toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Jos on tarve nopeammalle toimitukselle, ota yhteyttä asiakaspalveluun!

Huom! Toimitusaika voi olla pidempi tilattaessa muualle kuin Suomeen.

Palautusoikeus
Kaikki tuotteet tehdään käsityönä tilausta vastaan, tuotteiden mitoissa saattaa olla pientä heittoa käsityön luonteesta johtuen. Huomioithan myös, että tuotteiden värien sävy saattaa vaihdella käytetyn näyttöpäätteen mukaan. Tuotteilla on kuluttajasuojan mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus lasketaan alkavaksi päivästä, jolloin asiakas fyysisesti vastaanottaa tuotteen. Ohjeilla ei ole palautusoikeutta ohjeen vastaanottamisen jälkeen.

Jos olet tyytymätön tuotteeseen, ota heti yhteyttä sähköpostitse info@halivia.com. Asiakas on vastuussa palautuskuluista. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Palautettavassa tuotteessa ei saa olla eläinten karvoja. Emme ole velvollisia ottamaan vastaan asiakaspalautuksina ja korvaamaan tuotteita, jotka ovat vahingoittuneita tai käytettyjä. Jos tuote palautetaan rikkinäisenä tai käytettynä, Halivia Designilla on oikeus pidättää korvaus arvonalenemisesta aiheutuneista kustannuksista asiakkaan palautuksesta.

Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan käytetyn maksutavan mukaisesti. Pakkaa tuote huolellisesti palauttaessasi. Mikäli tuotteen palautuslähetys katoaa, Halivia ei ole vastuullinen hyvittämään kadonnutta lähetystä. Muista säilyttää kuitti palautuksesta, kunnes palautuslähetys on saapunut meille ja asiakaspalvelu on ottanut palautuksen käsittelyyn. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla, eikä kuittia ole, on vastuu lähettäjällä. Kuitilla todistat, että olet luovuttanut palautuksen kuljetettavaksi.

Mittatilaustuotteiden osalta asiakas menettää palauttamisoikeutensa, sillä tuote on valmistettu asiakkaan koko- ja väritoiveiden mukaisesti.

Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos vastaanottamasi tuote on viallinen, se pyritään korjaamaan tai korvaamaan uudella. Merinovillan haitu tai nukka ei ole hyväksyttävä reklamaatioperuste, koska se mainitaan tuotteen kuvauksessa ja on esikehrätyn materiaalin ominaisuus. Asiakas ymmärtää tämän hyväksyessään toimitusehdot tilauksen tehdessään. Reklamaatiotilaus on vietävä postiin 14vrk sisällä palautuskoodin saamisesta. Jos tilausta ei toimiteta postiin tässä ajassa, asiakas vastaa reklamaation lähetyksestä aiheutuvista kuluista.

Palautusosoitteemme:
Halivia Design Oy
Tähtiportinkatu 18
13130 Hämeenlinna
Finland

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.